Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dissabte, 23 de juny del 2012

GELAT DE PLÀTAN


Qui no li ha passat mai que els plàtans s’han madurat més ràpid del que un esperava??? Doncs be aquí uns deixo amb un gelat per aprofitar aquests plàtans massa madurs i que no tindríem temps ni a menjar! I ara que be l’estiu es una molt bona opció un gelat de plàtan…

Ingredients:

4 plàtans aproximadament uns 500gr
200ml de nata
150ml de llet
50gr de sucre
50gr de sucre morè
1 cullerada sopera d’essència de vainilla

1.Ho triturarem tot junt amb la batedora elèctrica i ja esta!!!!!!!!!!

2.Posarem la barreja en un tuper i ho posarem al congelador. Quan faci una hora que es al congelador ho traurem i trencarem la capa de gel que s’ha format a sobre.

3.Aquesta operació  la repetirem unes 4 o 5 vegades i llavors ja ho podrem deixar tota la nit al congelador perquè ens haurà quedat amb una textura cremosa.


Bon profit a tots!!!

1 comentari: