Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dimarts, 14 d’agost del 2012

BUNYOLS DE CARABASSÓ



Ja es 15 i aquí tenim la nova entrega dels fogons de la bordeta i xocolata desfeta aquest mes dedicada als carabassons!! Aquest mes m’he decidit per un entrant o acompanyament i així també variem una mica!

Ingredients:

200gr de carabassó
1 rajolí de llet
2 culleradetes de llevat
2 ous
Farina
Sal

1.Rentem el carabassó i el rallem amb la pell.

2.En un bol posarem els ous, la llet, el llevat  i sal i ho barrejarem be, quan sigui homogeni hi tirarem el carabassó rallat i o barrejarem.

3.Ara tirarem la farina hi ho anirem barrejant, ha de quedar una massa homogènia i semi liquida, ha de tenir una mica de cos però sense ser una massa espessa, aproximadament crec que seran sobre uns 100 gr de farina… per a que us en feu una idea.

4.Ho deixem reposar 10 minuts i mentrestant posarem un caço amb oli abundant a escalfar.

5.Quan l’oli sigui ben calent anirem tirant cullerades de la massa a l’oli i deixarem que s’enrosseixin d’un costat, les girarem i quan siguin ben cuits els retirarem sobre paper absorbent.


Bon profit a tots!!!

3 comentaris:

  1. Uns bunyolets fantàstics, els provarem segur!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Mmmmm....quina bona idea!!!!
    Han de ser boníssims!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  3. Gripi! Acabo de fer-los, ja et contaré si eren bons jeje que de segur, besos

    ResponElimina