Blog de cuina tradicional dolça i salada!

dilluns, 11 de març del 2013

COL-I-FLOR AL FORN




Aquest plat avui el dedico a la Laura la meva cosina política i al meu cosí David, que fa poc més d’una setmana que han set pares d’una nena preciosa. Des d’aquí els hi deixo la meva felicitació publica i la nostra felicitats envers a ells, Moltes Felicitats!!!. Amb la Laura moltes de les converses que tenim a vegades van encaminades a la cuina i un dia parlant de verdura, parlàvem d’una recepta del blog de la cuina de sempre i de la patata amb coliflor i bacallà amb all i oli de julivert i que això no era un plat de verdura qualsevol si no un plat de verdura de diumenge, i això va fer certa gracia i aquí voldria deixar la meva petita aportació als plats de verdura de diumenge una mica mes senzill però per això no menys bo!!!

Ingredients:

1 col i flor
2 patates mitjanes
100gr de pernil dolç o pernil de pavo
bechamel
formatge ratllat
sal

1.Posarem un olla gran plena d’aigua al foc amb un sarpadet de sal i la deixarem fins que arranqui el bull.

2.Prepararem la col i flor i la deixarem a ramets petits, pelarem la patata i la tallarem a daus grans.

3.Si l’aigua bull posarem les verdures dins l’olla i les deixarem bullin uns 20 minuts per a que quedin ven toves. Passat aquest temps les retirem del foc i les escorrem be amb un colador.

4.Mentres prepararem la bechamel tal i com vam fer fa uns dies, la recepta aquí, i tallarem el pernil a daus petits.

5.En una safata de forn posarem les verdures al fons, els daus de pernil per sobre, la bechamel i acabarem el plat amb formatge rallat per sobre.

6.Acabarem el plat al forn gratinant-lo uns minuts al forn fins que sigui una mica daurat.


Bon profit a tots!!!

2 comentaris: